Zoeken naar australische herder

australische herder
De Mini Aussie.
Ze zijn uitermate geschikt als huishond, mits je ze een consequente opvoeding, voldoende uitdaging en beweging geeft. De Mini-Aussie kan net zoals de Shetland Sheepdog, Old English sheepdog, Duitse herder, Collie en de normale Australian shepherd het MRD1 gen mutatie dragen.
Australische-herder.nl.
mocht de vacht nou zwart zijn en het is zomer, kan het zijn dat de Australische herder zijn haren laat uitvallen en de nieuwe haren iets lichter worden waardoor er een soort grijze tint ontstaat op de vacht. De Australische herder heeft een leuk en spontaan karakter.
De Australian Shepherd Wat voor hond is de Aussie?
rechts bruin en links blauw, maar ook verschillende kleuren in een en hetzelfde oog! De Australian Shepherd puppy ziet er uit als een klein bolletje wol, met zijn dikke en wollige vacht, maar zo rond zijn zesde maand wordt deze vacht vervangen door de volwassen Aussieversie.
Australian Shepherd Chiësvar's' Aussies.
Deze honden werden in Amerika gekruist met honden vanuit Europa, zodat ze vanaf toen geassocieerd werden met Australië. De opvatting dat de Australian Shepherd, net als de Australische veedrijvershond, is ontstaan vanuit een kruising met een dingo is dus niet juist!
Jarnick JARNICK'S' AUSSIESHOME Pagina 2.
Geplaatst op 28 juni 2013 door Jarnick. De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australië en later naar de VS geëxporteerd.
Australian Shepherd De Honden Wereld.
Een Australische herder moet twee maaltijden per dag van maximaal 125, kopjes droog hondenvoer per maaltijd krijgen. De hoeveelheid hangt af van de grootte van uw hond, het activiteitenniveau, de leeftijd en andere factoren. Zorg ervoor dat je het gewicht van uw hond bewaakt en elke neiging tot overgewicht aanpakt.
Ticolana's' Australian Shepherds.
Welcome at Ticolana's' Australian Shepherds. Australische herder kennel gelegen in de provincie Antwerpen. Veel plezier bij het bekijken van onze honden en al hun nieuwtjes en hartelijk dank voor uw bezoek. Contacteer ons gerust als u vragen hebt! Last update: 13 juni 2018.
Rasbeschrijving www.miniaussie.nl.
De Mini-Aussie kan net zoals de Shetland Sheepdog, Old English sheepdog, Duitse herder, Collie en de normale Australian shepherd het MRD1 gen mutatie dragen. Om hierachter te komen zal de hond hierop getest moeten worden. Honden die dit gemuteerde gen bezitten kunnen niet tegen bepaalde medicijnen.

Contacteer ons