Meer resultaten voor australische herder

australische herder
Australische-herder.nl.
mocht de vacht nou zwart zijn en het is zomer, kan het zijn dat de Australische herder zijn haren laat uitvallen en de nieuwe haren iets lichter worden waardoor er een soort grijze tint ontstaat op de vacht. De Australische herder heeft een leuk en spontaan karakter.
De Australian Shepherd Over geschiedenis, karakter en opvoeding.
Het is aannemelijk dat al deze honden in de loop der tijd met elkaar gekruist zijn en dus allemaal aan de wieg stonden van de herdershond die uit Australië kwam. Met de herdershond die uit Australië komt wordt dus gewoon een hond bedoeld die herderwerkzaamheden verrichte, niet de Australian Shepherd zoals wij hem kennen. Ergens halverwege de 19e eeuw maakten een aantal Australische veedrijvers de overtocht naar Amerika in de hoop daar werk te vinden en een deel van hen nam hun eigen herdershonden mee.
De Mini Aussie.
Ze zijn uitermate geschikt als huishond, mits je ze een consequente opvoeding, voldoende uitdaging en beweging geeft. De Mini-Aussie kan net zoals de Shetland Sheepdog, Old English sheepdog, Duitse herder, Collie en de normale Australian shepherd het MRD1 gen mutatie dragen.
Australian Shepherd Hondenrassen Medpets.nl.
Andere rasnamen: Australische Herdershond. De vacht bestaat uit halflang, steil of licht gegolfd haar met een dichte ondervacht. De Australian Shepherd komt voor in de kleuren Blue Merle, Redmerle leverkleur, effen zwart of bruin, eventueel met tankleurige aftekeningen en wit.
De AustralianShepherd staat centraal op deze Startpagina.
Wat is een Aussie? Wikipedia Australische Herder. Zoeken met Startpagina. De Aussie in het Nieuws! Boxtelse Lieke 17 wil met een hulphond weer het leven in BD.nl. FCI erkent drie nieuwe rassen Dogzine. Winnende hondenfotografe uit Rijen flikt het opnieuw Tilburg eo BD.nl. Niet zo serieus: doe yoga met dollende pups in Luttelgeest De Stentor.
Ticolana's' Australian Shepherds.
Welcome at Ticolana's' Australian Shepherds. Australische herder kennel gelegen in de provincie Antwerpen. Veel plezier bij het bekijken van onze honden en al hun nieuwtjes en hartelijk dank voor uw bezoek. Contacteer ons gerust als u vragen hebt! Last update: 13 juni 2018.
Australian Shepherd Hondentrainingen.
Ze werden daar, met in hun bloed de verre voorvaderen van de Baskische en Spaanse herdershonden, gebruikt voor het drijven en hoeden van het vee. Begin 1900 werden Australische schapen geïmporteerd in Amerika en kwamen de little blue dogs met hun Baskische herders mee, zodat zij vanaf toen geassocieerd werden met Australië.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter Australische herder.
Het lijkt me in ieder geval verstandig om te kiezen voor een ervaren fokker die aan de hand van jullie situatie ook goed kan inschatten of het ras bij jullie past. Ik hoop dat je hier iets aan hebt, veel succes met het inwinnen van informatie Omhoog. Titel: Re: Karakter Australische herder.

Contacteer ons