Resultaten voor australische herder

australische herder
Australian Shepherd Chiësvar's' Aussies.
Deze honden werden in Amerika gekruist met honden vanuit Europa, zodat ze vanaf toen geassocieerd werden met Australië. De opvatting dat de Australian Shepherd, net als de Australische veedrijvershond, is ontstaan vanuit een kruising met een dingo is dus niet juist! Het ras Australian Shepherd wat we heden ten dagen kennen is ontwikkeld in Amerika. De populariteit van de Aussie steeg gestaag na de tweede wereld oorlog, toen het grote publiek via rodeos en paardenshow. Vanwege hun veelzijdigheid en een leergierige karakter werd de Aussie al snel een graag geziene hond op Amerikaanse ranches en farms.
Australische Herder: afbeeldingen, stockfotos en vectoren Shutterstock.
Voeg een door komma's' gescheiden lijst met trefwoorden in, die moeten worden uitgesloten van deze zoekopdracht. Veilig zoeken van Shutterstock zal ongeschikte inhoud van je zoekresultaten uitsluiten. australische herder afbeeldingen. 31.992australische herder stockfotos, vectoren en illustraties zijn rechtenvrij beschikbaar. Stockvideoclips voor australische herder bekijken.
Ticolana's' Australische Herders Ticolana's' Australian Shepherds.
Het duurde dan ook niet lang voor nr. 2 en 3 volgden.na enkele jaren actief te zijn geweest in het gehoorzaamheidsprogramma doen wij nu voornamelijk agility en sporadisch een hondenshow. Op deze website vind u informatie over het ras de Australische Herder.
Australische Herder: Uitgebreide beschrijving van het hondenras Tipaw.
Verder hebben deze herders ovale en compacte voeten. Het hoofd van een Australische Herder is duidelijk getekend met een brede en ook lange schedel. De neus kan zwart of bruin zijn, afhankelijk van het kleurenpatroon van de vacht. Zijn ogen zijn amandelvormig en van kleur bruin, blauw, oranje of elke andere variatie of combinatie van die drie kleuren. Zijn oren zijn hoog en driehoekig gespitst. Als de hond attent is, staan ze naar voren, eventueel gevouwen. Wanneer de oren volledig rechtop staan of hangen, wordt dat als een ernstig gebrek beschouwd. De aanvaarde kleurpatronen van vacht bij de Australian Shepherd zijn de volgende: blue-merle, black en red-merle.
Australische herder Honden Rasinformatie Omlet.
Duitse staande hond draadhaar. Duitse staande korthaar. Duitse staande langhaar. Glen of imaalterriër. Griffon fauve de bretagne. Grote zwitserse sennenhond. Irish soft-coated wheaten terriër. Mastín del pirineo. Old english sheepdog. Vlaamse koehond bouvier. Welsh corgi cardigan. Welsh corgi pembroke. West highland terriër. Zwarte russische terriër. De Australische herder heeft een dapper en ontspannen karakter.
My Family Hondenpenning Australische Herder RenevanderWesten.nl Dierenwinkel Rene van der Westen.
My Family Hondenpenning Australische Herder. My Family Hondenpenning Australische Herder. View Full Screen. My Family Hondenpenning Australische Herder. Normale prijs: 1795., Special Price 1495., Voeg toe aan productvergelijking. My Family Hondenpenning Australische Herder. Deze hondenpenningen zijn leuk, trendy en echte eyecatchers.
Australian Shepherd.
De toegestane kleuren zijn blue merle, black, red-merle en red, allemaal met of zonder witte of koperkleurige aftekeningen. De schofthoogte van de Australian Shepherd ligt tussen de 45 cm en 60 cm. Het gewicht varieert van 15 kg tot 30 kg. Leergierig, slim en intelligent, waaks, alert, wat terughoudend naar vreemden. Gehecht en trouw aan zijn gezin. De Australian Shepherd is een gedreven werkhond die door sommigen een echte workaholic genoemd wordt. Deze hond wordt bijzonder vervelend als hij niets te doen heeft. De rasvereniging Australian Shepherd Club Nederland is bezig met de gezondheid van de Australian Shepherd.
Australische-herder.nl.
mocht de vacht nou zwart zijn en het is zomer, kan het zijn dat de Australische herder zijn haren laat uitvallen en de nieuwe haren iets lichter worden waardoor er een soort grijze tint ontstaat op de vacht. De Australische herder heeft een leuk en spontaan karakter. De honden staan voor iedereen open en zijn altijd enthousiast als er nieuwe prikkels ontstaan. De Australische herder heeft een actief karakter en houdt graag van buiten lopen. Ook is deze hond van het jagen en het spelen, buiten lopen of lekker naar het strand de Australische herder is echt een leuke hond en vind alles prima.

Contacteer ons