Zoeken naar kruising mechelse herder en duitse herder

kruising mechelse herder en duitse herder
hijgende hond Radar.
Ongelezen bericht door reinjan 11 apr 2007 2213.: Heb een behoorlijk probleem met mijn kruising mechelse herder. Hij is de laatste weken erg onrustig en het word steeds erger. Al drie weken staat hij onder aan de trap s nachts te hijgen als een pakezel en vaak ook te piepen.
TransIP Reserved domain. Bezet!
How can I obtain a domain from another owner? TransIP is in 2003 ontstaan vanuit de gedachte dat alles altijd beter kan. Door te blijven innoveren en continu onze producten en diensten te verbeteren zijn we uitgegroeid tot de grootste van Nederland.
Plaatsbare honden Dierentehuis Stevenshage.
Stages en vacatures. Webshop in Dutch. Plaatsbare honden Plaatsbare honden. Op deze pagina vindt u een overzicht van plaatsbare honden die bij ons verblijven. Klik hier voor meer informatie over het adopteren van een dier. Wij werken uitsluitend op afspraak.
Bloedlijnen.nl Home.
Website Flynn-I-Noor.
Flynn-I-Noor Duitse en Tervuerense herders en Newfoundlanders. We hadden al een kruising Mechelse herder/keeshond Tarzan en een stamboomloze Groenendaeler Everon toen wij onze eerste teef, de Newfoundlander Lobbes v.d. Haverkamp kregen aangeboden. Wij gaven haar de naam Flynn. Niet veel later kwam de Duitse herder Noor v.
kruising mechelse herder en duitse herder
Dit valt goed te verklaren uit het feit dat de variteiten van de Belgische herder vroeger gewoon door elkaar gefokt werden. Het is immers n ras en al naar gelang de haarkleur en vachtstructuur werd de hond ingedeeld als Mechelaar, Groenendaeler, Tervuerenaar of Laekense herder. Nu zijn variteits kruisingen niet meer toegestaan, maar het gemengde erfgoed is bij de variteiten nog wel aanwezig. De erffaktor voor langhaar is recessief, d.w.z. dat deze alleen tot uiting kan komen als er geen faktor voor korthaar aanwezig is. Menig Mechelse herder draagt deze faktor voor langhaar onzichtbaar bij zich. Wanneer twee van deze honden met elkaar gekruist worden, is er theoretisch een kans van 25% op een langhaar. Voor de liefhebbers van erfelijkheid, dit is de tweede wet van Mendel, Aa x Aa geeft 25% homozygoot korthaar. 50% heterozygoot korthaar en 25 % homozygoot langhaar. We kennen dit verschijnsel ook bij bijv. de Duitse herders, zo af en toe zit er een langharige Duitse Herder in het nest.
Verkocht Dogcentre Holland.
Ras: Kruising Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Duitse herder. Honden te koop. Het is onmogelijk alle honden die ons verlaten naar een nieuw thuis hier te plaatsen. Hier is echter een impressie van de typen honden die we verkocht hebben. Ras: Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Mechelse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Duitse Herder. Ras: Hollandse Herder. Ras: Duitse Herder. Verken de site. Consignatie en training.
Bekijk onderwerp Karakter verschil duitse of mechelse herder Honden Forum.
Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: X Mechelse herder. Aantal honden: 3. Ik vroeg me eigenlijk af of er een groot verschil zit in de karakters van beide. Wij willen er over ong een jaar/anderhalf graag een hond bij nemen nu weten wij nog niet helemaal of het dus een mechel of duitse herder gaat worden. Wel weten we dat het sowieso een teef gaat worden. Bij ons op de club hebben we al een beetje rond gevraagt maar daar krijgen we veelal de reactie dat dus een duitse herder makkelijker is dan een mechel. Volgens sommige zijn ze subtieler in omgang zachter, rustiger, minder dominant. Is dit waar of niet en zijn er nog meer verschillen.

Contacteer ons