Resultaten voor kruising duitse herder mechelse herder

kruising duitse herder mechelse herder
Puzzel karl bang de hertjes 1000 speelgoed online kopen BESLIST.nl De laagste prijs!
Mooie, dromerige legpuzzel met 1000 stukjes van Cloudberries vol vreemde en wonderbaarlijke hybriden Door de subtiele pastelschakeringen en zachte kleurgradaties is dit een van onze meest rustgevende en bevredigende legpuzzels Speciaal voor volwassenen, ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en geproduceerd in Europa conform de allerhoogste normen!
De leden met hond.
12 april 2014. Goed 1e plaats. 23 januari 2016. met Lucky" en Niko." Hollandse x Mechelse Herder Lucky 28-06-2014. 4 februari 2017. 6 mei 2017. 8 juni 2019. Hollandse Herder Kick van Old Diek 20-11-2019. Kruising Mechelse Herder Raskan 06-05-2010.
Hollandse Herdershond: volledige beschrijving van het hondenras Hollandse Herder Tipaw.
Dit ras werd in Zuid-Nederland gecreƫerd tijdens de 19e eeuw. Hij is het resultaat van een kruising tussen de Mechelse Herder en lokale herdershonden. Tijdens zijn selectie verschenen er verschillende variƫteiten kort, lang en ruwharig op hondententoonstellingen. De Hollandse Herdershond behoort tot de grote rassen.
Je eerste hond 2WMN.
Nu heb ik een kruising tussen een Cavalier en een Lhasa Apso heel gezond ras. Hij heet James en lijkt veel meer op een Lhasa, maar hij heeft karaktertrekjes van de Cavalier. Ik ben zo gek op hondjes, ik ben heel blij dat ik er een heb! Bianca 23 okt. Hier ook een trots baasje van een Mechelse herder.
Waar in Thailand kan ik terecht voor een Mechelse herder pup?
Peter, zou het niet weten hier in Thailand, zou het zelfs niet weten in Nederland, een goede mechelse herder pup met of zonder papieren. Een goede herder heeft niets met papieren te maken, en dat is NIET afhankelijk wat je ermee wilt doen, maar met een pup is het altijd een kwestie van geluk. Als honden liefhebber heb ik vele honden gehad, ook Mechelse/ Duitse herders, Groenendaelers, DobermansRottweileren, nog een ouderwetse kleine teef Bouvier wat ik overigens een geweldige hond vond.
Mechelse Herdershond Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
geplaatst op 25 oktober 2015 2328.: Ik heb mechelse herder Toen in hem met 10 weken ging hallen Doet die veel van de grond eten Zoals steentjes eet die nu niet meer Maar hij doet alleen poep eten Hij is nu 6 maanden en hoe lang duurd dat die niet meer doet Kunnen hun ziek van worden als die poep eet. geplaatst op 6 juli 2015 1134.: Beste Figen, Bijt hij alleen op zijn staart of verder ook op andere plekken? Als het op meerdere plekken is zouden het vlooien kunnen zijn, Wat ook kan is dat het iets dwangmatigs is, frustratie kwijt zeg maar. Door bijvoorbeeld niet genoeg beweging te korte einden lopen kom het ook voor, onze herder heeft dat ook gehad. We liepen 5 x per dag een blokje maar dat was niet genoeg. Nu is dit nog steeds 5x per dag waarvan 2x minimaal een half uur/ 45 minuten. Als dat het niet is zou ik gewoon de dierenarts raadplegen, die kunnen je dan vast helpen. geplaatst op 6 juli 2015 1120.: mijn hond is wel een kruising van een duitse en megelse heder.
Rashondenwijzer DierRecht.
Belgische herdershond / groenendaeler. 8 aandoeningen Gering risico De groenendaeler, een Belgische herdershond, is als ras een stuk gezonder dan de Duitse herdershond. Zo komt heupdysplasie bij dit ras beduidend minder vaak voor dan bij de Duitse herder. Belgische herdershond / Mechelse Herder.
Africhtingsclub de Oostpoort.
Na een paar weken zonder hond stond er een advertentie in de Leeuwarder Courant dat in Haulerwijk een nestje lag, kruising Duitse / Mechelse herder, hier op een zondagmiddag heen. We waren meteen verliefd op de pup en hebben deze toen gekocht, een teefje die de naam Quando had meegekregen.

Contacteer ons