Meer resultaten voor duitse herder kruising mechelse herder

duitse herder kruising mechelse herder
De wolfhond Judith Visser.
Wat is het verschil tussen een Tsjechoslowaakse wolfhond en een Saarloos wolfhond? Ze zijn van oorsprong allebei een kruising tussen een Duitse herder en een Europese wolf. In het geval van een Tsjechoslowaakse wolfhond was dat een wilde Karpatenwolf, bij de Saarloos was dat een wolvin uit Diergaarde Blijdorp.
History Theo.
ANDOR VAN DE IJSSELVLOED. Wie is de man achter de Mechelse Herder Kennel. Mijn naam is Theo Berkers geboren te Lieshout Noord, Brabant. Al vanaf mijn eerste levensjaar leef ik met, en voor de honden. Als 9 jarige kwam ik voor het eerst zelf in bezit van een hond. nadat mijn vader er altijd zijn hobby in had om met zijn honden de K.N.P.V. dressuur te beoefenen. Deze Duitse herder pup werd opgevolgd door een andere Duitse herder die wat beter geschikt leek om de bij mij inmiddels. ontstane dressuur interesse uit te kunnen oefenen. Van mijn eerst verdiende vakantiegeld, ik was inmiddels 16 jaar, kocht ik van onze voorzitter de Laekense herder Tosca. Een hond waar ik al maanden van gedroomd had. En terecht want Tosca zette mij meteen op het hoogste niveau binnen de KNPV dressuur met naast 36 wedstrijd overwinningen.
Bloedlijnen.nl Home.
Hollandse of Duitse Herder? Bokt.nl.
Re: Hollandse of Duitse Herder? Geplaatst door de TopicStarter: 12-08-14 2307.: Hahaha nu weet ik het dus echt niet meer, maar inderdaad dat de ouderhonden of iig de moederhond gewoon huishond is vind ik heel belangrijk en het liefst met een paar kinderen over de vloer. Hoe hoog een hond in de sport heeft gescoord zegt me niet zo veel als ie maar goed voor t gezin is. Free as a bird. Mijn Day Zero Project https//jaleesadzp.wordpress.com.: Berichten: 1008 Geregistreerd: 28-08-11 Woonplaats: Wierden. Geplaatst: 12-08-14 2310.: Hahaha nu weet ik het dus echt niet meer, maar inderdaad dat de ouderhonden of iig de moederhond gewoon huishond is vind ik heel belangrijk en het liefst met een paar kinderen over de vloer. Hoe hoog een hond in de sport heeft gescoord zegt me niet zo veel als ie maar goed voor t gezin is. hahaha hoezo nu weet ik het echt niet meer?: idd kinderen en veel soccialisatie maar dat lijkt me voor elke pup een fatsoenlijke opvoeding. Ik zou gaan voor een pup wat niet uit een werklijn komt aangezien je anders het zelfde karakter krijgt als een mechelse herder.
Boerderijhond.
Dit was een erg goede waakhond die erg agressief over komt, maar het niet was. de portugese castro lijkt meer op een mechelse herder. Hiervan zijn er momenteel maar 2 van in NL, maar daar wordt aan gewerkt. ook deze waakt goed maar heeft een iets liever uiterlijk. anonymous_8 9jr geleden. Ja wij hebben ook een Beauceron en een min of meer Friese stabij. Zeer waakse en indrukwekkende hond. Lief voor vrouwen en kinderen. jvt 9jr geleden. friese stabij x border collie.
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
Hij oogt robuust en sierlijk en draagt zijn hoofd. Het lichaam is niet te breed, en meer vierkant dan de Duitse Herder. Vaalrood met zwarte punten, liefst met zwart masker en zwarte oren. Hoogte: teven tussen de 56 en 62 cm, voor reuen tussen de 60 en 66 cm. Gewicht: 25 30 kg. Amandelvormig en donker. De beharing moet altijd dicht zijn, goed aanliggend, van een goede textuur en samen met de wollige ondervacht een uitstekende beschutting vormen. Bij de Mechelse herders betekent zwart-gevlamd dat er haren zijn met zwarte uiteinden, waardoor de grondkleur wordt beschaduwd. Dit zwart is in ieder geval gevlamd en mag zich noch als grote platen, noch als echte strepen stroming vertonen. De Mechelse Herder is uitsluitend vaalros zwart-gevlamd fauve-charbonné, met zwart masker. Een weinig wit op de voorborst en de tenen wordt geduld. Goed ingeplant, minstens tot aan de sprong doch bij voorkeur verder reikend; in rust hangend gedragen en in actie meer opgeheven, doch niet hoger dan horizontaal gedragen, zonder ooit een haak of een afbuiging te vormen.
regels per land hondenwelkom.com.
En eigenaar mag maximaal 3 honden meenemen. Neem voor het meenemen van meer dan 3 honden contact op met de Duitse ambasade. Pitbulls, Staffordshire terrirs, Staffordshire bullterrirs en Bullterrirs mogen in Duitsland worden ingevoerd, mits je niet langer dan vier weken in Duitsland verblijft of op doorreis bent.
Nadelen van de anti-blafband Puppy Opvoeden.
Hallo Carin, we hebben een pup van 16 weken en die kon ook niet in de bench aarden en blafte de hele boel bij elkaar. We hebben echt ons best gedaan om de bench aantrekkelijk te maken door erin te voeren en te spelen. Wellicht dat je een halletje of een bijkeuken hondproof kunt maken? Dat hebben wij wel gedaan en daar de bench open in gezet. Dan is er toch een plek waar ze alleen kan zijn. Ik denk dat sommige honden gewoon niet geschikt zijn voor een bench. januari 31, 2016. Ik heb een prachtige Duitse herder, die goed waaks is.

Contacteer ons