Resultaten voor duitse herder en mechelse herder

duitse herder en mechelse herder
duitse herder en mechelse herder
Dit valt goed te verklaren uit het feit dat de variteiten van de Belgische herder vroeger gewoon door elkaar gefokt werden. Het is immers n ras en al naar gelang de haarkleur en vachtstructuur werd de hond ingedeeld als Mechelaar, Groenendaeler, Tervuerenaar of Laekense herder. Nu zijn variteits kruisingen niet meer toegestaan, maar het gemengde erfgoed is bij de variteiten nog wel aanwezig. De erffaktor voor langhaar is recessief, d.w.z. dat deze alleen tot uiting kan komen als er geen faktor voor korthaar aanwezig is. Menig Mechelse herder draagt deze faktor voor langhaar onzichtbaar bij zich. Wanneer twee van deze honden met elkaar gekruist worden, is er theoretisch een kans van 25% op een langhaar. Voor de liefhebbers van erfelijkheid, dit is de tweede wet van Mendel, Aa x Aa geeft 25% homozygoot korthaar. 50% heterozygoot korthaar en 25 % homozygoot langhaar. We kennen dit verschijnsel ook bij bijv. de Duitse herders, zo af en toe zit er een langharige Duitse Herder in het nest.
Zijn honden wapens? Ja, als ze bijten NRC.
Daags voor Kerst werd hij gegrepen door twee honden van het Israëlische leger, nadat hij stenen had gegooid naar een nabijgelegen Joodse nederzetting. Op zijn linkerschouder en rechterbeen zijn nog littekens van tanden te zien. De tanden van een Nederlandse hond.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Robinson is een reu van 5 jr 10 mnd oud. Grote hond Duitse herder 54 cm hoog. Robinson verblijft momenteel in Spanje Ref nr 16036. ACE Animal Care of Espagna is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatse ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogrammas opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.
Duitse herder, voors en tegens ect pagina 2 Overige dieren Bunnybunch Forums.
Geplaatst December 30, 2010. De langharige duitse herder is idd over het algemeen rustiger van karakter. Deze zul je ook minder in sporten zoals IPO zien. De werklijn Duitse herders hebben vaak een minder lage achterhand en zijn daardoor vaak ook medisch gezien sterker. Als je wil trainen met je hond en er veel mee bezig bent kun je een werklijn hond kiezen, maar houd er rekening mee dat ze over het algemeen meer driften hebben en daardoor misschien een minder goede keus om als eerste hond aan te schaffen. Zelf heb ik 2 mechelse herders, beide uit een werklijn.
Working Dog Kennel From Marrax Place.
Mijn eerste hond kreeg ik op mijn 13e verjaardag. Dit was een raszuivere Duitse Herder waarmee ik enkele jaren getraind heb bij de VDH en daar behaalde ik ook mijn eerste diploma's' mee. Op mijn 16e heb ik de overstap gemaakt naar het politieprogramma van de KNPV. Hier was ik al snel geïnteresseerd in de Mechelse Herder en na enkele kruising Mechelaars heb ik de overstap gemaakt naar de raszuivere Mechelse Herders.
Australische-herder.nl.
Ze zijn erg spontaan als ze worden beloond en willen het liefst de hele dag buiten zijn. Deze honden zijn moeilijk te paren omdat het mannetje een aparte leefstijl heeft, hij kan vaak geen zin hebben of niet opgewonden raken van het vrouwtje omdat zijn interesses ergens anders liggen. De Mechelse herder heeft verder een actief lichaam en beschikt over een lang en betrouwbaar uithoudingsvermogen. De Mechelse herder kan voor veel verschillende doeleindes gebruikt worden. De herder is geschikt voor bijvoorbeeld hulphond, familiehond, gezinshond en politiehond. Hij is erg spontaan en staat voor elk doeleind open zolang je hem maar voldoende kan trainen en opleiden. De Mechelse herder heeft veel aandacht en draagt veel geduld met zich mee. In België wordt ook 50% van de tijd de Mechelse herder gebruikt in plaats van de Duitse herder omdat ze allebei goed getraind kunnen worden ervoor.
Maagtorsie Dierenkliniek Kortenoord.
Dit kan gepaard gaan met het afknellen van de milt, of zelfs met een miltbloeding. Vooral grote honden met een diepe borstkas zijn gevoelig voor maagtorsies. Met name bij de Duitse Dog, Berner-Zwitserse Sennen honden, Doberman, Boxer, Retriever, Bordeaux dog, Duitse Herder, Mechelse herder, Ierse wolfshond, Deerhound, maar ook bij kleinere rassen als de Bearded Collie, zien we regelmatig maagtorsies optreden. Oudere honden hebben een grotere kans op een maagtorsie en wanneer een hond eenmaal een maagdilatatie heeft gehad, is de kans op herhaling duidelijk vergroot.
hijgende hond Radar.
Ongelezen bericht door reinjan 11 apr 2007 2213.: Heb een behoorlijk probleem met mijn kruising mechelse herder. Hij is de laatste weken erg onrustig en het word steeds erger. Al drie weken staat hij onder aan de trap s nachts te hijgen als een pakezel en vaak ook te piepen.

Contacteer ons