Op zoek naar australian shepherd kopen?

australian shepherd kopen
Puppyplaats.nl Australian Shepherd pups aangeboden.
Australische Herder pups met stamboom. Prachtige Australische Herder pups met stamboom Te reserveren zeer mooie Australische Herder pups met stamboom. Allemaal lange staart. Zijn geboren 24 december 2019 Nog beschikbaar teefjes en reutjes noir tricolor reutjes rouge tricolor Reutje ro.
Australian Shepherd Australische herder Honden rassen Honden.
Australian Shepherd Australische herder. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. ASCN Australian Shepherd Club Nederland. Opgericht 4 oktober 1996. De club telt 392 leden. Prijs van een pup. Adviesprijs van de club voor de Australian Shepherd is 750. Sommige fokkers vragen hogere bedragen. De oorsprong van de Australian Shepherd wordt verondersteld in het Spaanse Baskenland te liggen. Ze werden daar, met in hun bloed de verre voorvaderen van andere Baskische en Spaanse herdershonden, gebruikt voor het drijven en hoeden van vee. Tegen het einde van de 19e eeuw emigreerden Baskische herders naar Australië om daar werk te vinden. Begin 1900 werden Australische schapen geïmporteerd in Amerika en kwamen de little blue dogs met hun Baskische herders mee, zodat zij vanaf toen geassocieerd werden met Australië.
Australian Australian shepherd shepherd pups pups te te koop koop Happy Happy Tails Tails Opleidingscentrum Opleidingscentrum Hondenschool. Hondenschool.
Home / Geen categorie / Australian shepherd pups te koop. Posted 28 december 2013. In Geen categorie. Australian shepherd pups te koop 2013-12-28 2013-12-28 Happy Tails Opleidingscentrum Hondenschool 200px 200px. Onze Australian shepherd puppies zijn inmiddels bijna 7 weken oud.
australische herder kopen.
Naam Voorkomend in Nederland. Australian Shepherd baasje worden? Verdiep jezelf vóór aanschaf in het gezond voeden en opvoeden van een Australian Shepherd. Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. People who understand what a working dog is.
Australian Shepherd.
Miniature American/Australian Shepherd. paarden te koop. Vanwege hoge leeftijd van de honden, worden er geen Australian Shepherds meer gefokt. Heeft u interesse in een pup, kan je dan even wat over jezelf te vertellen, zoals heb je kinderen, welke leeftijd, heb je een tuin, doe je aan hondensport, heb je ervaring met honden zo ja welk ras.
Vind australian shepherd pup op Marktplaats.nl.
dogs of the dutch. Australian shepherd pups verwacht begin maart. Onze teef ayla verwacht begin maart haar pups van een prachtige blue merle reu. Wij zijn nog op zoek naar geschikte enthousiaste nieuwe baasjes die de mogelijkheid en ruimte hebben om een pup in huis te nemen.
De Mini Aussie.
Fokker van Miniature Australian Shepherds. De Mini Aussie. Forever Living Products. Dogs of Hearts. For Breed pups. Ontwikkeling puppys in de baarmoeder. Locaties geplaatste pups. Wandeling Velp 6-7-2016. Wandeling Noordwijk 25-9-2016. Wandeling Velp 21-3-2017. Wandeling Soesterduinen 8-4-2017. De Mini Aussie. De Mini-Aussie heeft een halflange vacht. Deze kan licht golvend of stijl zijn. De vachtkleur is hetzelfde als bij de Australian Shepherd: blue merle, red merle, black, red. Allemaal met of zonder koper en witte aftekening. Het haar rond de ogen en oren mag niet wit zijn. Het haar op het hoofd, voorkant van de voorpoten en buiten de oren is korter dan de rest van de vacht. Het haar bij de achterpoten en rond de nek is vol, de Mini-Aussie heeft een broek en een kraag. Bij de Mini-Aussie komen er verschillende staart-lengten voor; sommige aussies worden geboren met een volledige staart, sommigen zonder staart en anderen weer met een halve staart of ergens tussenin. De ogen kunnen een combinatie zijn van bruin, amber, hazelnoot, blauw en marmer.
Australian Australian Shepherd Shepherd fokkers fokkers Honden Honden Page. Page.
Het is een blue merle reu met een moon-eye. Hij wil graag voor je werken en leert heel snel commando's, maar wil je een dagje films kijken komt hij lief op je schoot liggen. Een knuffel en werkhond bij elkaar, een super gezinshond waar je wel mee moet werken. Hij kan eigenwijs zijn, maar hij staat altijd voor je klaar als het nodig is. Voor alles en iedereen is hij lief, hij geeft onze kat kusjes, hij wast maxonze border nog iedere ochtend, bij kinderen is hij voorzichtig maar de kinderen krijgen soms wel een kusje. Het is wel een enthousiaste hond en is helemaal niet afwachtend naar vreemde toe zoals het ras wel is. Hij heeft de volgende examens behaald: Basis cursus puppycursus Sociale Huishond GGB gehoorzaamheid Hij is nu bezig met de volgende cursussen: GG1 Agility Dog Frisbee hobbymatig Kijk op de website voor meer informatie en foto's' www.aussie-border.nl. Bekijk de fokker vermelding van aussie-border. van der Pol-Lucas. Australian Shepherd kennel Diamondgloss fokt heel af en toe een nestje pups uit goede, mooie, gezonde en sociale ouders.

Contacteer ons